Welcome to Breast Enlargement World

Kuinka tuote toimii?

Toimivatko naisten libidonkasvattajapillerit todella?

Image of a couple relaxing

Hel. 8, 2010. Kyllä. Markkinoilta löytyy useita täysin luonnonmukaisia, naisen seksuaalisuuden parantamiseen tarkoitettuja tuotteita, joiden käyttö ei aiheuta terveydellisiä sivuvaikutuksia. Hormoneilla on naisen seksuaalisuudessa merkittävä rooli. 43% naisista hyötyy estrogeenitasoa luonnonmukaisesti nostavien tuotteiden käytöstä.

Tuotteiden käyttö on jo hyvin yleistä esimerkiksi Yhdysvalloissa, Isossa Britanniassa ja Australiassa. Tuotteiden avulla seksuaalinen halukkuus kasvaa, jonka myötä parisuhde syvenee. Seksuaalisuuden halukkuuden ollessa vähäistä tai puuttuessa kokonaan on lähes mahdotonta saavuttaa orgasmia.

Kuinka tuote toimii?

Naisen libidonvahvistajapillerit koostuvat luonnonmukaisista ainesosista. Pillerit on tarkoitettu erityisesti vähäisestä seksuaalisesta halukkuudesta kärsiville naisille. Pillereiden avulla seksuaalinen kiihottuneisuus on helpommin saavutettavissa. Pillereiden ainesosat vaikuttavat hermoimpulsseja stimuloivasti, jolloin kehon valtaa kokonaisvaltainen hyvänolontunne.

Pillereiden avulla kehon tuntoherkkyys kasvaa, klitoriksen alueen verenkierto kiihtyy, estrogeenitaso normalisoituu, sekä vaihdevuosien vaikutukset ja PMS-oireet lievenevät. Seksuaalisen halukkuuden kasvun ansiosta myös parisuhde hyötyy pillereiden käytöstä.

Minkälaisia tuloksia voidaan saavuttaa?

  1. Libidon kasvu
  2. Seksin tyydyttävyyden kasvu
  3. Kehon tuntoherkkyyden vahvistuminen
  4. Klitoriksen kiihoittuneisuuden kasvu
  5. Luonnonmukaisen lubrikaation kasvu
  6. Orgasmien suurempi todennäköisyys
  7. Vaihdevuosien vaikutusten lieveneminen

Ovatko tuotteen raaka-aineet turvallisia?

Ehdottomasti. Ehdottomasti. Kuten jo aikaisemmin olemme maininneet, pillereiden raaka-aineet ovat turvallisia kun tuote kuuluu EU-rekisteriin.

Rintoja suurentavien pillereiden tai voiteiden tapaan pillerit on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista, eikä näiden luonnonmukaisten tuotteiden käytöllä ei ole terveydellisiä haittavaikutuksia.

HAITTAVAIKUTUKSET

Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, eikä niiden käyttö häiritse muiden lääkkeiden käyttöä tai aiheuta terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia. Huomioon on kuitenkin otettava mahdolliset allergiat kaavan osille. Jos olet sairastanut tai olet sairas niin ota yhteyttä lääkäriin tai asiantuntijaan ennen tuotteen käyttöä.

HUOMIO!

Raskauden tai imetyksen aikana ei ole suositeltavaa käyttää libidonkasvattajatuotteita.

Naisten, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, sydämen tai maksan ongelmista, glaukoomasta, diabeteksestä tai jotka ovat allergisia jollekkin ainesosalla, ei tulisi käyttää näitä tuotteita. Libidonkasvattajatuotteita ei myöskään suositella niille jotka käyttävät masennuslääkkeitä tai muita lääkkeitä, jotka on määrätty hoitamaan emotionaalisia tai psyykkisiä ongelmia.

Jos et ole varma voitko käyttää näitä tuotteita, ota yhteys lääkärisiini ennen käytön aloittamista.

*Ennen kuin käytät mitään ravintolisiä, ota yhteys lääkäriisi. Allergian välttämiseksi, voit myös tarkistaa mitä aineita tuote sisältää valmistajan kotisivuilta.

 

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap