Welcome to Breast Enlargement World

Tuotteiden vertailu

Hel. 9, 2010. Tässä osiossa esittelemme markkinoiden suosituimpien libidonvahvistajien vertailun. Tuotteiden väliset erot selviävät oheisesta vertailutaulukosta. Vertailutaulukon avulla juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen löytäminen on helppoa.

Tuotteiden vertailussa on otettu huomioon mm. kuuluminen EU-rekisteriin, lääkäreiden suositus, palautustakuu ja asiakaspalautteet.

Markkinoilta löytyvien tuotteiden välillä on luonnollisesti eroja, jotka tulee ottaa huomioon tuotetta valittaessa. Suosittelemme lukijoitamme tutustumaan huolellisesti oheiseen vertailutaulukkoon ennen tuotteen ostamista.

Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr. Arana: Rekisteri numero: 6785

Feminil

feminil

feminil on tämänhetkisistä markkinoilta löytyvistä libidonvahvistajista kokonaisvaltaisin. Tuotteen selkeät ja toimivat kotisivut tarjoavat runsaasti informaatiota. Ensiluokkaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta suosittelevat niin erikoislääkärit kuin tuotetta käyttäneet naisetkin. Tuotteen valmistukseen käytetyt kasvipohjaiset raaka-aineet ovat todella laadukkaita ja tuote sisältää myös bioperiiniä. Tuotteen valmistukseen käytettyjen raaka-aineiden laadusta ja turvallisuudesta kertoo tuotteen kuuluminen EU-rekisteriin. Tuotteen ostajilla on käytössään tehokas sähköpostitse toimiva asiakaspalvelu. Tuotteella on 30 päivän palautustakuu. Asiakkaat saavat oston yhteydessä ilmaisen, seksuaalielämän parantamiseen tarkoitettuja neuvoja sisältävän e-kirjan. feminil on mielestämme ehdottomasti vertailun paras tuote.

 

Ainekset: maca, niacin, Ginkgo Biloba, herba epidemia extract, Tribulus Terrestris, Huang Qi, Bioperine.
Tämä tuote on ravintolisä, eikä reseptilääke, joten tuotteen hankkimiseksi ei tarvita erikseen lääkärin määräämää reseptiä.

 

Fematril

Fematril

Vertailussa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet tuotteet löytyvät yhdysvaltalaisen American lifestyle-yrityksen tuotekatalogista. Tuotteen kotisivut tarjoavat kuitenkin melko vähän informaatiota, eikä tuotteella ei ole lääkäreiden suositusta. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuotteen valmistukseen on käytetty bioperiiniä. Fematril ansaitsee paikkansa vertailun toisena.

Fematril web-sivusto

 

Ainekset: Clovevine Poudre, damiana Leaf, muira Puama, di-Arginine Malate, avena Sative, catawba Bark, cinidium Monnier.
Tämä tuote on ravintolisä, eikä reseptilääke, joten tuotteen hankkimiseksi ei tarvita erikseen lääkärin määräämää reseptiä.

 

Avlimil

AvlimilKuten yllä mainittiin, Avlimil kuuluu American lifestylen tuotekatalogiin. Koostumukseltaan tuote ei poikkea mainittavasti Fematrilista, vaikkakin raaka-aineista puuttuu bioperiini. Kotisivut eivät ole kovin kattavat, eikä esimerkiksi lääkäreiden suosituksia tai asiakaspalautteita löydy mistään. Kotisivuilla kerrotaan kuitenkin tuottetta mainostettaneen televisiossa. Palautusoikeutta ei tuotteella ole, eikä ostajilla ole käytössään asiakaspalvelua. Oston yhteydessä ei ole bonuksia tarjolla.

Ainekset: Sage Leaf (Salvia officinalis), red Raspberry Leaf (Rubus idaeus), bayberry Bark (Morella cerifera), cayenne Pepper (Capsicum annuum), damiana Leaf (Turnera diffusa), ginger Root (Zingiber officinale), licorice Root (Glycyrrhiza glabra), valerian Root (Valeriana officinalis).
Tämä tuote on ravintolisä, eikä reseptilääke, joten tuotteen hankkimiseksi ei tarvita erikseen lääkärin määräämää reseptiä.

 

V - RX Woman

V-rx Woman

Seuraavana vertailussa on koostumukseltaan laadukas, bioperiiniä sisältävä V – RX Mujer. Tuotteella ei kuitenkaan ole lääkäreiden suosituksia tai palautusoikeutta. Kotisivut ovat suppeat, eikä asiakaspalvelua ole tarjolla. Paljon muuta sanottavaa tuotteesta ei ole.

Ainekset: Bee Pollen, Guarana, Gotu Kola, Kola Nut, Réseau Clover, Réseau Sage, Rose Hips, Wheat Grass, Horny Goat Weed Extract, Black Cohosh Root, Gamma Aminé Butyric Acid, Cowhage Herb, Royal Jelly, Rasberry Leaf, je Suis Flour Concentrate Bioperine Fruit.
Tämä tuote on ravintolisä, eikä reseptilääke, joten tuotteen hankkimiseksi ei tarvita erikseen lääkärin määräämää reseptiä.

 

Yhteenveto:

Vertailujimme mukaan feminil on paras markkinoilta löytyvä libidonvahvistaja. Tuotteen kattavilta ja paljon informaatiota tarjoavilta kotisivuilta löytyvät asiakaspalautteet ja lääkäreiden suositukset, todistus kuulumisesta EU-rekisteriin, sekä oston yhteydessä saatavat bonukset ja esimerkiksi mahdollisuus kuluttomaan lähetykseen tekevät tuotteesta markkinajohtajan.

MITEN SE TOIMII?

Naisen libidonvahvistajapillerit koostuvat luonnonmukaisista ainesosista. Pillerit on tarkoitettu erityisesti vähäisestä seksuaalisesta halukkuudesta kärsiville naisille. Pillereiden avulla seksuaalinen kiihottuneisuus on helpommin saavutettavissa. Pillereiden ainesosat vaikuttavat hermoimpulsseja stimuloivasti, jolloin kehon valtaa kokonaisvaltainen hyvänolontunne.

Pillereiden avulla kehon tuntoherkkyys kasvaa, klitoriksen alueen verenkierto kiihtyy, estrogeenitaso normalisoituu, sekä vaihdevuosien vaikutukset ja PMS-oireet lievenevät. Seksuaalisen halukkuuden kasvun ansiosta myös parisuhde hyötyy pillereiden käytöstä.

HAITTAVAIKUTUKSET

Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, eikä niiden käyttö häiritse muiden lääkkeiden käyttöä tai aiheuta terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia. Huomioon on kuitenkin otettava mahdolliset allergiat kaavan osille. Jos olet sairastanut tai olet sairas niin ota yhteyttä lääkäriin tai asiantuntijaan ennen tuotteen käyttöä.

HUOMIO!

Raskauden ja imetyksen aikana ei ole suositeltavaa käyttää feminil:nia

Naisten, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, sydämen tai maksan ongelmista, glaukoomasta, diabetesta tai jotka ovat allergisia jollekin feminilin osalle, ei tulisi käyttää tätä tuotetta.  feminilin käyttöä ei myöskään suositella niille jotka käytättävät masennuslääkkeitä tai muita lääkkeitä jotka ovat määrätty hoitamaan emotionaalisia tai psyykkisiä ongelmia.

Jos käytät jotain lääkkeitä, ota yhteys lääkäriin enne feminilin käyttöä.

* Ennen kuin käytät mitään ravintotuotetta, ota yhteys lääkäriin. Lisäksi voit itse nähdä mitä yhdistelmiä Libidolissa on ja varmistaa, että et ole allerginen millekään niistä.

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap