Welcome to Breast Enlargement World

Rintojen suurentaminen

Kuinka rintoja voidaan suurentaa?

Tam. 10, 2010. Nykyään on olemassa useita tapoja parantaa rintojen ulkomuotoa ilman tarvetta turvautua kalliiseen ja riskialttiiseen kirurgiaan. Haluamme tarjota lukijoillemme mahdollisuuden tutustua kaikkiin saatavilla oleviin menetelmiin, jotta valinta niiden välillä olisi helpompaa.

Olemme vertailleet saatavilla olevia rintojensuurennustapoja ja voimme vakuuttaa, että rintojen kokoa ja kiinteyttä on mahdollista lisätä verrattain helposti ja ilman sivuvaikutuksia. Kaikkien vertailemiemme tuotteiden toimintaperiaate on jokseenkin sama.


Miten rinnat kasvavat?

Rintoja on mahdollista kasvattaa ilman terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia pillereiden, voiteiden, tarkoitukseen erityisesti suunniteltujen laitteiden tai harjoitusten avulla.

Pillerit: valmistetaan estrogeenisia ominaisuuksia sisältävistä, täysin luonnonmukaisista raaka-aineista. Valmistusaineista vapautuva estrogeeni päätyy rintoihin, jolloin muutoksia tapahtuu niin rintojen koossa kuin kiinteydessäkin. Tämänkaltaisia tuotteita käytetään paljon esimerkiksi Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Voiteet: ovat toimintaperiaatteeltaan yhteneväisiä rintoja suurentavien pillereiden kanssa ja niiden valmistusaineet ovat hyvin samankaltaisia. Ainoana erona on se, että voide levitetään suoraan rintoihin. Tällä hetkellä voiteiden suosio on kovassa kasvussa.

Harjoitukset: ovat helppoja suorittaa ja rintojen kasvu saavutetaan täysin luonnonmukaisesti. Muutaman minuutin päivittäisen harjoittelun avulla rinnat kasvavat ja kiinteytyvät huomattavasti. Harjoitukset vahvistavat myös muita lihaksia, jolloin koko vartalo kiinteytyy ja mahdollisesti myös kiloja katoaa.

Kirurgiset operaatiot: rintojen suurentamiseksi ovat yleisimpiä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Tulokset ovat hyviä, mutta operaatiossa on riskinsä erityisesti nukutukseen liittyen. On myös syytä pitää mielessä tämänkaltaisten operaatioiden korkea hinta, joka vaihtelee kolmen ja kuuden tuhannen euron välillä.

Tyhjiöpumppu: perustuu menetelmään, jonka avulla rinta asetetaan ilmaa imevään sylinteriin, joka täyttää rinnan jättämän tyhjän tilan. Emme missään nimessä suosittele tätä menetelmää. Rinnat palautuvat ennalleen muutamassa tunnissa, jonka lisäksi liiallisen paineen käyttö voi olla vaarallista.

Painot: ovat yksi vanhanaikaisimmista tekniikoista, joka perustuu rintojen koon kasvattamiseen painon avulla. Emme tietenkään suosittele myöskään tätä menetelmää, joka voi olla jopa edellä mainittua vaarallisempi.


Yhteenveto

Nykyään on olemassa todella tehokkaita tapoja kasvattaa ja kiinteyttää rintoja ilman tarvetta turvautua vaaralliseen kirurgiaan. Suosittelemme tutustumaan huolellisesti kaikkeen näillä sivuilla tarjottuun informaatioon ja hyödyntämään tekemäämme vertailua sopivimman tuotteen valinnassa.

 
Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap