Welcome to Breast Enlargement World

Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Toimivatko rintojensuurennuslaitteet todella?

Hel. 1, 2010. Rintojensuurennuslaitteita käyttäneiltä naisilta saamamma palautteen mukaan kyseessä on todella tehokas tapa parantaa rintojen kuntoa. Laitteet ovat suositeltava menetelmä, jota voidaan käyttää myös samaan aikaan muiden rintojensuurennustuotteiden kanssa.

2. Mihin laitteiden toiminta perustuu?

Laitteen aikaansaama värähtely kiinteyttää ja kasvattaa rintoja.

3. Onko laitteen käyttö turvallista? Entä kivutonta?

Venus Medical-laitteen käyttö on täysin turvallista ja kivutonta. Värähtely tuntuu miellyttävänä hierontana. Laitteella on laadun takaava CE-sertifikaatti.

4. Kuinka laitetta käytetään?

Värähtely-yksiköt asetetaan rintojen päälle ja laite kytketään päälle. Laitteen aikaansaaman miellyttävän hieronnan avulla saavutetaan kiinteämmät ja terveemmät rinnat.

5. Millaisia tuloksia laitteen avulla voidaan saavuttaa?

Laitteen avulla saavutetaan kiinteämmät ja terveemmät rinnat, ennaltaehkäistään rintojen alueen sairauksia ja kiputiloja, vähennetään jännitystä ja parannetaan verenkiertoa.

6. Miksi markkinoilta löytyy ainoastaan yksi rintojensuurennuslaitevalmistaja?

Koska kyseessä on täysin uudenlainen rintojensuurennusmetodi, markkinoilta löytyy tällä hetkellä ainoastaan yksi rintojensuurennuslaite, Venus Medical.

7. Voiko kuka tahansa käyttää laitetta?

Laitetta voivat käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Laitteen käyttöä ei kuitenkaan suositella jostakin sairaudesta, tulehduksesta, sydänvaivoista tai rintojen alueen haavoista kärsiville.

8. Milloin ensimmäiset tulokset näkyvät?

Vaikka ensimmäiset tulokset näkyvät jo muutaman viikon jälkeen, lopulliset tulokset saavutetaan kahdessa-kolmessa kuukaudessa. Saavutetut tulokset ovat pysyviä.

9. Onko laitteella todella lääkärien suositus?

Kyllä. Mainitut suositukset löytyvät laitteen kotisivuilta.

10. Onko kyseessä oleva menetelmä tehokas?

Suosittelemme laitetta tehokkaana tapana parantaa rintojen kokoa.


Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap