Welcome to Breast Enlargement World

VERTAILU

Tam. 31, 2010. Venus Medical Breast Enhancer Device on tällä hetkellä ainoa rintojensuurennuslaite, jonka toiminta perustuu värähtelyvoimaan. Tästä syystä varsinaista tuotteiden välistä vertailua ei tällä hetkellä ole mahdollista tehdä.

Voimme kuitenkin todeta, että laite nauttii suurta suosiota niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. Suosio perustuu suurelta osin tuloksiin tyytyväisten naisten foorumeilla antamiin myönteisiin lausuntoihin. Luonnollisesti laitteen on siis oltava tehokas.

 

VenusMedical

Venus MedicalVenus Medical-laite kiinteyttää rintoja miellyttävän hieronnan avulla. Täysin kivuton hieronta lisää myös verenkiertoa, ennaltaehkäisee kiputiloja, sekä kiinteyttää rintoja.


Tuotteen kotisivuille

 

HUOMIO!

Älä käytä tuotetta jos:

MITEN SE TOIMII?

Värähtelyterapiaa on käytetty vuosien ajan lihasharjoittelussa ja kiputilojen hoidossa. Äskettäin värähtelyä on alettu käyttää myös naisten rintojen hoidossa.

Kahden värähtely-yksikön aikaansaama hieronta kiinteyttää ja kasvattaa rintoja ilman kipuja tai terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia.

HAITTAVAIKUTUKSET

Venus-medical on menetelmä, jolla ei ole sivuvaikutuksia kunhan noudatat lääkkeen ohjeita.

Venus-medical on rekisteröity ja hyväksytty tuote maailmanlaajuisesti.CE-todistus takaa sen laadun ja turvallisuuden.

Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr. Arana: Rekisteri numero: 6785

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap