Welcome to Breast Enlargement World

Varteenotettavaa tietoa rintojensuurennusta koskien

Rintojensuurennusoperaation tarkoituksena on nimensä mukaisesti suurentaa rintojen kokoa tai muotoa. Rintojen suurentaminen tapahtuu yleensä asettamalla keinotekoinen implantti ihon tai rintalihaksen alle. Rintojensuurennusoperaatiot ovat nykyään todella yleisiä naisten keskuudessa. Leikkaukseen päädytään monista eri syistä. Yksi tärkeä syy on tyytymättömyys omaan ulkonäköön Suuririntaisuutta painottava kauneusihanne saa useat pienirintaiset naiset läpikäymään rintojensuurennusleikkauksen. Jotkut yksittäiset ammattiryhmät, kuten esimerkiksi mallit, suosivat rintojensuurennusleikkauksia. Syynä leikkaukseen voi olla myös halu korjata rintojenvälinen epäsymmetrisyys tai raskauden aiheuttama kimmoisuuden puute.

Syitä rintojensuurennuskirurgian valitsemiseksi

Tärkeimmät esteettiset ja kosmeettiset syyt rintojen suurentamiseen ovat:

•    Omien rintojen kokeminen liian pieniksi tai epäsuhtaisiksi
•    Raskauden aiheuttama kimmoisuuden häviäminen
•    Rintojen eriparisuus esimerkiksi painon putoamisen seurauksena

Rintojensuurennusleikkaus suoritetaan yleisnukutuksessa ja yleensä tarvetta sairaalassa yöpymiseen ei ole.

On tärkeätä muistaa, että rintojensuurennusleikkauskin on kirurginen operaatio, johon liittyy aina omat riskinsä. Vaikka rintojensuurennusleikkauksia tehdäänkin päivittäin yleensä ilman, että minkäänlaisia komplikaatioita ilmaantuu, täydellisen varmaa operaation onnistuminen ei koskaan ole. Leikkauksen lopputulos voi poiketa halutusta. Toisaalta leikkauksen jälkeen voi ilmaantua tulehduksia, rinnat voivat kovettua tai turvota tai ihoon voi jäädä näkyviä merkkejä tai arpia.

 

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap