Welcome to Breast Enlargement World

Yhdysvaltalainen rintaimplantteja koskeva

FDA:n silikoni-implantteja koskeva säännöstö:

1.    Implanttien vaihtaminen tai tarkastus.
2.    Epämuodostuma rintojen alueella.
3.    Synnynnäinen epämuodostuma rintojen alueella.
4.    Rintojen suurentaminen symmetrian aikaansaamiseksi.
5.    Rintojen suurentaminen kohottamalla.
6.    Rintojen huomattava eriparisuus.
7.    Rintojen rekonstruktio kasvaimen poiston jälkeen.
               
Rintojensuurennusleikkaus on epäilemättä yleisimpiä plastiikkakirurgisia operaatioita. Monia naisia askarruttaa, onko leikkaus pysyvä ratkaisu rintojen suurentamiseksi. Moni pelkää, että implantit eivät ole elinikäiset, ja ennemmin tai myöhemmin ne on poistettava. Vaikka implantteja joskus joudutaankin poistamaan, on se verrattain harvinaista. Suurin osa rintojensuurennusleikkauksen läpikäyneistä naisista ei kärsi minkäänlaisista ongelmista silikoni-implantteihinsa liittyen.

Rintaimplanttien vaihtaminen

Rintaimplantteja ei ole tarvetta vaihtaa, jollei jonkinlaisia komplikaatioita ilmaannu. Suurin osa naisista haluaa implantit saadakseen uuden kokoiset tai muotoiset rinnat. Myös rintojen erikokoisuus voi olla syynä leikkaukseen.

Paras leikkaustapa?

Yleisintä on asettaa rintaimplantit rintojen päälle tehtävän leikkausviillon kautta, mutta muitakin mahdollisuuksia on. Rintapoimuun tehtävän leikkausviillon etuna on, että leikkauksesta jäävä arpi on lähes huomaamaton. Silikonin asettaminen kainalon läheisyyteen tehtävän leikkausviillon kautta on hieman vaikeampaa. Nännipihan ympärille tehtävät leikkaushaavat paranevat nopeammin, mutta alueella olevien lukuisten hermotiehyeiden vuoksi tuntoaisti alueella voi kärsiä leikkauksesta.

 

Tämä opas on tarkoitettu vain tiedotustarpeisiin. Rintojensuurennusmaailma.com ei vastaa menetyksistä, vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuvan suorasti tai välillisesti oppaassa esitetyistä tiedoista tai tietojen puuttumisesta tai tässä oppaassa esitettyjen harjoitteiden, menetelmien ja tekniikoiden käytöstä tai väärinkäytöstä. Sitemap